VOICU DANIELA
IBAN : RAIFFEISENBANK – AGENTIA COLENTINA 1
RON : RO11 RZBR 0000 0600 1452 5557
EUR : RO75 RZBR 0000 0600 1452 5569

Patinajul artistic este o activitate care cere sacrificii foarte mari atât din partea sportivului, dar, mai ales, financiare ale părinților. 2

Participarea la o competiție și fericita finalizare a acesteia prin obținerea unui premiu presupune zeci de ore de antrenamente, antrenori competenți, ținute speciale, cantonamente și participări la concursuri, care, în prezent, depășesc posibilitățile financiare ale părinților, oricât de mari ar fi strădaniile și renunțările acestora spre binele copilului lor.

Pentru a putea continua pasiunea ei, patinajul artistic, Andreea Ramona Voicu are nevoie de sprijin financiar. În baza prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările și completările ulterioare, vă rugăm să ne acordati un sprijin financiar sub formă de sponsorizare pentru Andreea Ramona Voicu.

În sportul la nivel de performanță, rezultatele apar în timp, perioadă în care micuța performeră se antrenează intens și participă la programe competiționale, având nevoie de echipament, de ținute obligatorii și de o mulțime de cheltuieli adiționale care cumulate ajung la 115.000 euro pe an.

Patinajul artistic este un sport foarte complex, acesta combină în antrenamentele sale atletism, gimnastică, balet și dans. Datorită acestei complexități în spatele unui patinator stă o întreagă echipă de profesioniști și fiecare componentă a antrenamentului este foarte importantă, împreună ajutând sportivul să ajungă la cea mai mare performanță.1

De aceea pentru a-și valorifica la maxim potențialul, Andreea are nevoie de o echipă și de un program de antrenament de genul celui prezentat mai jos:
– antrenor de gheață, de uscat specific patinaj, coregrafie și programe (2500 euro x 12 luni)
– ore de gheață pentru antrenamente și înainte de începerea unei competiii (70 euro/ora x 4 ore/zi)
– psiholog în perioada competițiilor (100 euro x 6 luni)
– recuperare săptămânală: bazin, masaj, unguente pentru contuzii, căzături pe gheață și susținătoare efort etc (1000 euro x 12 luni)
– patine de gheață și lame (o pereche = 1000 euro)
– adidași (2 perechi, 150 euro/pereche)
– treninghiuri de prezentare și antrenamente (2 perechi, 150 euro/pereche)
– geacă de prezentare (150 euro)
– rochiță concurs (2 bucăți, 1000 euro/buc.)
– troler echipament (150 euro)
– geantă mare (150 euro)
– tălpici silicon (80 euro)
– cantonament (training camp) cu alți antrenori specialiști (piruete, dansuri, sărituri și alunecare) în diferite colțuri ale lumii unde particip și alți sportivi de top (5000 euro x 8 săptămâni)
– taxa înscriere, transport, cazare și masă la o competiție în România (500 euro x 5 competiții)
– taxa înscriere, transport, cazare și masă la o competiție în străinătate (1500 euro x 4 competiții)

Pentru acordarea sprijinului financiar solicitat vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0768.528.667 (IulianVoicu)

Vă mulțumim că ați ales să sprijiniți acest sport atât de iubit în România!