Micuţa patinoatoare Andreea Voicu, în vârstă de 10 ani, legitimată la CS Triumf Bucureşti, care a participat la concursul internaţional de patinaj artistic de la Sarajevo, Bosnia, a urcat pe prima treaptă a podiumului la categoria ei de vârstă, demonstrând încă o dată că este o mare speranţă a patinajului românesc. Plină de graţie şi cu un exerciţiu foarte complex, Andreea a impresionat juriul, care i-a acordat locul 1 la finalul concursului. Din păcate, sportiva este prea tânără şi nu poate participa la Campionatul Mondial programat în luna martie.

“Este un rezultat foarte bun pentru Andreea, e o patinatoare perfectă, care are un talent deosebit. Ţin să vă spun că înainte de concurs n-a dormit, a fost foarte concentrată şi eforturile ei au dat roade”, a comentat antrenoarea de origine rusă Natalia Popova.

La fel de entuziasmat de performanţa Andreei Voicu a fost şi preşedintele FR Patinaj, Adrian Ciobanu, care a menţionat pentru “Sport Revolution”: “Copila merită toate felicitările, e într-un progres evident. Acesta este al cincelea concurs pe care îl câştigă, e foarte talentată şi trebuie sprijinită în continuare.”

Sursa: www.sportrevolution.ro

Lasa un comentariu